11/01/09

Encebolado Costeño

O Encebolado de peixe o encebolado de atún é unha de mis sopas favoritas; teñe un sabor DELICIOSO, é quente e refrescante á vez, pero a preparación é moi sinxela e fácil. O encebolado se pode comer para o ALMORZO, XANTAR E CEA, é como moitos outros pratos típicos ECUATORIANOS é perfecto para a resaca ( chuchaqui en Ecuador ) .

Hmm... porque sera que os ecuatorianos/as temos tantos pratos para recuperarse da resaca ?.

Epero que vos guste !!!

Mishell.




Etiquetas: ,

5 comentarios:

Blogger 1ºieselvina dixo...

Parece ter boa pinta, asique cando teñas tempo xa me convidarás a un destes pratos tipicos do Ecuador.
Saúdos Miriam

11/01/09, 15:55  
Blogger 1ºieselvina dixo...

Estaría ven que añadieras de que esta feito pra saber máis sobre o plato. Me gusta que fales de cousas sobre Ecuador.

Isabel

11/01/09, 16:58  
Blogger 1ºieselvina dixo...

Moi ben, só te que corrixir algún erro: almorzo,xantar e cea, prato, quente, encebolado, peixe... é unha pena deixalo sen correxir porque a entradiña está moi ben.

12/01/09, 11:42  
Blogger 1ºieselvina dixo...

Graciñas. Está feito con ganas. Pepa. Xa ves que a clase demanda saber de Ecuador. Así que anímate a seguir.

12/01/09, 19:03  
Blogger 1ºieselvina dixo...

mmm...estame entrando fame entre esto e os chupa-chus!!

moi ben feito, pero a verdade e que tes bastantes erros. Pero gustoume moito

Alba

12/01/09, 20:00  

Publicar un comentario

Subscribirse a Publicar comentarios [Atom]

<< Inicio