Encebolado Costeño
O Encebolado de peixe o encebolado de atún é unha de mis sopas favoritas; teñe un sabor DELICIOSO, é quente e refrescante á vez, pero a preparación é moi sinxela e fácil. O encebolado se pode comer para o ALMORZO, XANTAR E CEA, é como moitos outros pratos típicos ECUATORIANOS é perfecto para a resaca ( chuchaqui en Ecuador ) .
Hmm... porque sera que os ecuatorianos/as temos tantos pratos para recuperarse da resaca ?.
Epero que vos guste !!!
Mishell.
5 comentarios:
Parece ter boa pinta, asique cando teñas tempo xa me convidarás a un destes pratos tipicos do Ecuador.
Saúdos Miriam
Estaría ven que añadieras de que esta feito pra saber máis sobre o plato. Me gusta que fales de cousas sobre Ecuador.
Isabel
Moi ben, só te que corrixir algún erro: almorzo,xantar e cea, prato, quente, encebolado, peixe... é unha pena deixalo sen correxir porque a entradiña está moi ben.
Graciñas. Está feito con ganas. Pepa. Xa ves que a clase demanda saber de Ecuador. Así que anímate a seguir.
mmm...estame entrando fame entre esto e os chupa-chus!!
moi ben feito, pero a verdade e que tes bastantes erros. Pero gustoume moito
Alba
Publicar un comentario
Subscribirse a Publicar comentarios [Atom]
<< Inicio