Orellas e filloas
As orellas e as filloas é a comida mais típica do entroido.
As orellas fanse con:
- 375 gr. de fariña
- 3 ovos
- 50 gr. de manteiga
- esencia de anis, unas gotiñas sen abusar (4-5)
- un anaco pequeno de levadura de pan
- 150 gr. de azucre
- auga
- sal
E as filloas con:
-1/4 litro de leite
-100 gramos de fariña
-2 ovos
-25 gramos de Azucre.
-Un anaco pequeniño de Sal.
-Unha gotiña de Licor (a elixir)
-Raiadura de Limón.
-25 gramos de manteiga.
Isto é todo bos días e que o pasedes ben no entroido.
Mónica e Alberto
2 comentarios:
Que rico !!
Teño moita fame !! he he !
Está moi ben.
Alba
Está moi rico.Quen me dera comer unha agora.
Isabel
Publicar un comentario
Subscribirse a Publicar comentarios [Atom]
<< Inicio